Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

 

VIIKKOTUNNIT

Viikkotunnit ovat syksyn osalta jo melkein loppusuoralla, mutta vielä ehdit mukaan kokeilemaan, mikäli olet kiinnostunut. Viimeiset tunnit pidetään tiistaina 12.12. 2017 klo 17.30 Soukan palvelutalolla. Kerran voit käydä kokeilemassa ilmaiseksi, joten tule ihmeessä testaamaan!

Loppusyksyn Jatko 2 -tunnit pitää Peppina Lindfors, joka myös jatkaa opettajanamme kevätkaudella 2018. Peppina on yksi Suomen tunnetuimmista ja pidetyimmistä opettajista. Lisäksi hän on myös valovoimainen esiintyjä ja lahjakas koreografi:  www.peppinalindfors.fi

 

Viikkotuntien tiedot:

  • klo 17:30-18:45 JATKORYHMÄ 1: taso soveltuu parhaiten vähintään kaksi vuotta tanssineille tai niille, joilla perustekniikka on muuten hallussa sekä myös kertausmielessä tekniikan hiomisesta kiinnostuneille. Lukukauden aikana käydään jatkuvasti läpi erilaisia tekniikkaharjoitteita sekä opetellaan yksi pidempi koreografia. Opettajana Teija Leino.

  • klo 18:50-20:05 JATKORYHMÄ 2: taso soveltuu parhaiten vähintään viisi vuotta tanssineille, mutta toki myös kaikki muut voivat osallistua. Lukukauden aikana käydään läpi haasteellistakin tekniikkaa ja opetellaan yksi pidempi koreografia. Opettajana Peppina Lindfors.
  • Syksyn hinnasto:
  Jäsenet
Ei-jäsenet
75 min/vko 130 e 160 e
2 x 75 min/vko 170 e
200 e
     
Kertamaksu 15 e/h tai 25 e/ 2 h käteisellä/SporttiPassilla
15 e/h tai 25 e/ 2 h käteisellä/SporttiPassilla
     
Jäsenmaksu 20 e/kalenterivuosi, sisältää jäsenetuuksia. Ei pakollinen.
  • HUOM. Varaa kurssipaikkasi ajoissa (Anitta tai Teija - ks. Yhteystiedot).
  • Maksuvälineenä käy myös SporttiPassi. Jos tarvitset ohjeita sen käytöstä Habibi-Dancers-maksuihin, ota yhteyttä Teijaan. Huom. mahdollinen kertamaksu on tällöin suoritettava etukäteen ja opettajalle on esitettävä maksuvahvistus ennen tuntia.

 

KEVÄTKAUDESTA:

  • Seuraa ilmoituksiamme, päivitämme tiedot tänne heti kun mahdollista!