Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Tanssin huuman imin jo äidinmaidosta ja tanssi onkin ollut osa elämääni 3-vuotiaana aloitetusta satubaletista lähtien. Lapsuuden ja nuoruuden klassinen baletti vaihtui myöhemmin jazziin, diskoon ja latinalaisiin rytmeihin.

Itämainen tanssi oli ajatuksena kiehtonut minua jo pitkään, mutta Habibit löysin googlaamalla etsiessäni uutta tanssiharrastusta syksyllä 2011. Tarkoituksenani oli vain hauska harrastus kerran viikossa, eikä minulla ollut mitään ennakko-odotuksia tunneista tai seurasta. Ensimmäisestä tunnista lähtien tunsin tulleeni kotiin! Vaikka ”kantajengi” on vuosien saatossa hitsautunut yhteen, niin uudet jäsenet on toivotettu avosylin vastaan osaksi suurta perhettä.

Aluksi kävin Teijan alkeistunnilla, mutta jo seuraavana vuonna uskaltauduin myös edistyneiden tunneille, joita tuolloin piti Suvi Tuominen. Molemmilla jatkan edelleen. Lisämausteita tanssiin ja tekniikkaan olen saanut useilta eri opettajien lyhytkursseilta.

Habibi-yhteisön tarttuva, iloinen energisyys kirkastaa harmaankin päivän jo treeneissä ja esityksissä se suorastaan pulppuaa lavalta yleisöön. On ilo olla osa sitä!